Din dorinta de a va usura munca in ce priveste organizarea unei tabere, excursii, program de team building, conferinte, cantonament sau orice alt tip de eveniment in cadrul satului de vacanta integro, va punem la dispozitie o serie de fisiere in format PDF, pe care va rugam sa le downloadati si sa le cititi

Printre aceste fisiere deosebit de importante din punctul nostru de vedere exista un PDF denumit “Repartizare in camere” care contine un tabel cu numarul de cabane, numarul de camere si numarul de paturi din fiecare camera a satului de vacanta integro. Aceasta structura tabelara a locurilor din cadrul satului de vacanta integro este deosebit de folositoare din punctul nostru de vedere pentru ca repartizarea in camere a persoanelor cazate se poate efectua inca dinainte de a se ajunge la Integro. In acest fel se evita luarea deciziilor de repartizare sub presiunea timpului si procesul se eficientizeaza semnificativ. In acest document cu repartizarea se poate trece direct numele ficarui participant in dreptul camerei, dupa care documentul printat se poate afisa pe unul din afisierele satului de vacanta integro, iar astfel fiecare participant va putea sa stie camera in care este repartizat si colegii de camera, fara a fi nevoie de o persoana care sa spuna individual fiecarui participant numarul camerei in care a fost repartizat. Utilizand documentul “Repartizare in camere” veti economisii nervi si timp, iar astfel veti putea sa va bucurati mai bine de tabara, excursie, cantonament sportiv sau program de teambuilding pentru care colaboram.

Un alt fisier important este denumit “Meniu”, care sintetizeaza un meniu alimentar intr-o forma tabelara. Acest meniu este un exemplu a ce se poate servi in cadrul satului de vacanta integro . In cazul in care doriti ca intr-una din zilele de participare la satul de vacanta integro sa primiti un alt tip de mancare, va rugam se ne anuntati cu cateva saptamani inainte pentru a ne putea pregati in acest sens. Totodata daca baza dumneavoastra alimentara este de tip vegetariana, meniul se poate modifica in functie de preferintele dumneavoastra.

Fisierul “Reguli generale” este de asemenea un fisier important, deoarece contine un set de reguli atat in ce priveste cazarea efectiva la satul de vacanta integro, cat si un set de reguli in ce priveste activitatile sportive.  Va punem la dispozitie acest regulament in mod online deoarece el trebuie prelucrat participantilor inainte de parcurgerea oricarei activitati sportive. In acest sens veti economisii timp pretios daca el se va prelucra inainte de a sosi in tabara. La sfarsitul regulamentului exista un tabel care contine campurile: nume, adresa de e-mail, semnatura. Aceste campuri trebuie completate de catre fiecare participant in parte, iar prin completarea efectiva se afirma faptul ca s-a luat la cunostinta prelucrarea respectivului regulament si aderarea la reguli.

Nu trebuie neglijat deloc nici documentul denumit ”Manual de Activități”. Acest manual cuprinde toate activitățile sportive și de agrement ce pot fi practicate la Satul de Vacanță Integro, regulile și modul de practicare al activităților, numărul de persoane/oră, moduri de organizare și de împărțire a echipelor, etc…

Download

Detalii de organizare Meniu Manual de activitati Reguli generale Repartizare in camere

Regulamente sportive

Volei Baschet Darts Fusball Tenis de masa Tenis de camp Arcuri Paintball