Acest zid de alpinism este construit in marea lui majoritate din cauciucuri scoase din folosinta, din cabluri de otel si din lemn. Inaltimea acestui zid este de 12m, iar dificultatea de escaladare este mult redusa daca ar fi sa comparam acest element inalt de team building cu celelalte ziduri, in special cu zidul urias.

Cauciucurile in cazul acestui zid au fost prinse in moduri diferite unul de celalalt astfel ele se balanseaza si se misa in diferite moduri, in functie de presiunea si de actiunea care se exercita asupra lor. Escaladarea acestui element de team building se realizeaza in echipe de cate 2 persoane participante la tabara sau excursie, asemanator cu elemntul scara uriasa. Diferenta intre acest element si scara uriasa este ca, in cazul zidului de cauciucuri se poate organiza fie competitie intre cele 2 persoane care escaladeaza, fie ajutorare reciproca. Recomandam ca echipele sa fie formate initial in asa fel incat ajutorarea sa fie necesara pentru ca astfel se va starni compasiune, abundenta de comunicare si intr-ajutorare. La urma urmei credem ca acesta este scopul oricarui program de team building, a oricarei tabere, sau excursii.

In cazul ajutorarii reciproce, acest element este de real folos pentru un program de team building reusit, iar scopul este ca cei 2 coechipieri sa ajunga impreuna in varful zidului. In cazul competitiei, primul care ajunge in varf este declarat castigator.

Escaladarea se realizeaza in conditii de maxima siguranta, participantii la team building sunt asigurati in permanenta cu echipament din cadrul integro si sunt supravegheati de un instructor specializat.

Lunca Bradului Week 1 Day 4 (854)

Lunca Bradului Week 1 Day 4 (615)

Lunca Bradului Week 1 Day 4 (608)

Lunca Bradului Week 1 Day 4 (51)

DSC_3461

_MG_9997

_MG_8406

_MG_8403

_MG_1191

_MG_1163

_MG_1155

_MG_1125

_MG_1145